Foto: Tom Lorenz

 

Prestige – tävlingslag

Minior/Junior level 1

Vårt instagramkonto

 

Prestige är vårt tävlingslag level 1 som består av ett gäng glädjespridande tjejer som strävar efter perfektion & som alltid vill utvecklas på individuell plan men även som lag. Dessa tjejer har en underbar cheer-spirit & utstrålar glädje & entusiasm som ingen annan! Deras supersöta leenden får en att smälta!

Majoriteten av dessa tjejer har tränat i 1-4 år, men vi välkomnar även nya ansikten om möjlighet ges. Många i laget har länge längtat efter att få tävla, efter en tuff Covid-säsong 2020-2021 blev det dags för både uppvisning och tävla NALC 2021. Prestige placerade sig på 10:e plats av 19, vi är så stolta över lagets prestation på sin allra första tävling! Vi Coacher ser fram emot att introducera laget till skill camp, koreografi camp, tävling och allt skoj som det innebär samt att få följa deras utveckling som ett lag.

FUNFACT: Hälften av de aktiva gick i samma tävlingslag förra säsongen, andra halvan gick i ett tränignslag och har tränar knappt 1 år innan de fick börja i Prestige. Dessa tjejers styrka är timing & stunt!

Ålder:
2010-2006

Skillrekommendationer:
Kullerbytta, handstående, hjulning, brygga, bakåtmjukis & gärna framåtmjukis

Träningstider – Tågaborgskolan:
Tisdagar: kl. 19:00-20:45 (obligatoriska träningar)
Torsdagar: kl. 19:00-20:45 (obligatoriska träningar)

Detta är ett tävlingslag som kommer att deltaga på NALC, DM, Tiggetävlingen & eventuellt ytterligare en tävling. Laget kommer dessutom vara med på uppvisningar.

Tränas av:
Carro, Head Coach
Emma, Head Coach
Krille, Coach
Leia, Coach
Madde, Coach
Sofie, Coach

Avgift:
Medlemsavgift: 100 kr/år
Terminsavgift: 1 450 kr/termin inkl. licens, försäkring, lån av dräkt och rosett till uppvisningar och tävlingar.
Ytterligare kostnader tillkommer för t.ex. läger samt tävlingsavgifter.