Foto: Jeanette Birkholm

Unstoppable – tävlingsförberedandelag

Miniminior level 1

Vårt instagramkonto

Unstoppable strävar efter perfektion & vill alltid utvecklas på individuell plan men även som lag. Dessa tjejer har en underbar cheer-spirit & utstrålar glädje & entusiasm som ingen annan! 

Många av dessa tjejer har tränat i 1-2 år, men i år har vi även många nya. I Unstoppable tränar vi mycket grunder både på individuell plan men även som lag. Vi fokuserar mycket på lagets styrkor för att kunna avancera på just dessa moment. Tanken är att de aktiva ska introduceras mot lite mer seriös träning, lära sig svårare skills, samt förbereda sig för att senare gå med i ett tävlingslag. Unstoppable har likt tävlingslagen även koreografi läger men med mer fokus på lagets nivå snarare än ”riktiga” tävlingsregler. Detta möjliggör för att vi kan fokusera lite mer på lagets samt individens styrkor och vad de tycker är kul, snarare än att fokusera på alla moment som faktiskt ”måste” inkluderas i ett riktigt tävlingsprogram. Självfallet är målet även att ha väldigt mycket kul med sina lagkompisar!

FUNFACT: Unstoppable är bland de noggrannaste lagen vi har med sin teknik och sitt utförande i våra mattuppvärmningar som vi brukar ha. 

Födda:
2012-2009

Skillrekommendationer:
Kullerbytta, handstående mot vägg och hjulning. Brygga & bakåtmjukis med 1 pass

Träningstider – Tågaborgskolan:
Tisdagar & torsdagar: kl. 17:00-18:45 (obligatoriska träningar)

Detta är ett uppvisningslag som eventuellt kommer deltaga i tyckartävlingar!

Tränas av: 
Carro, Head Coach
Madde, Coach
Ebba, Coach
Nella, Trainee
Även Krille, Head Coach, brukar hjälpa till med stunt & gymnastik. 

Avgift: 
Medlemsavgift: 100 kr/år.
Terminsavgift: 1 300 kr/termin.
Det kan tillkomma kostnader för läger samt eventuell tävlingsavgift.

Foto: Jeanette Birkholm